fbpx

קמח נפלאות סדרת קמחים איכותיים וייחודיים, המיועדים לאפייה ביתית.

 

רקע:

על רקע הגידול המבורך שחל בשנים האחרונות במודעות לתזונה הבריאה, טרנד האפייה הביתית ההולך ומתרחב. רבים וטובים מחפשים לקנות קמח מלא איכותי, כזה שיהיה כיף לאפות איתו, ושיוציא ממנו מאפים איכותיים, אווריריים, וטעימים. מאפים שגם ילדים יאהבו לאכול, ולא כאלו שהם "למבוגרים בלבד". 

כי זאת יש לדעת: מאחר שקמח מלא, מכיל את כל תכולת הגרעין, כולל את הסובין והנבט, תפיחת הבצק לא מתבצעת תמיד כראוי, ועל כן מתקבלים מאפים כבדים יותר וטעימים פחות מאלו המתקבלים מקמח לבן. לבעיה זו יצאנו לחפש פתרון.

 

פנינו להתמודד עם האתגר: למדנו לעומק את תחום הקמחים ותהליכי ייצור הקמח, התייעצנו עם מומחים מכל העולם ובדקנו איך במקומות שונים בעולם מתמודדים עם אתגר הקמח המלא. הפשלנו שרוולים, לקחנו חיטים לידיים והתחלנו לעבוד.

הדרך היתה ארוכה ומאתגרת, אך מופלאה.

מאות זנים של חיטה נבדקו על ידינו, סוגי טחינה שונים נוסו עם מגוון שילובים ביניהם. קונדיטורים ואוהבי אפייה רבים נרתמו להתנסות בקמח, אפו איתו שוב ושוב, ועדכנו אותנו בתוצאות. לפיהן המשכנו להתקדם ולשפר, עד למוצר המוגמר והמופלא שבידכם.

 

הנוסחה המנצחת:

בתום סבבי ניסויים רבים הגענו לתוצאה המנצחת: הקמח המושלם שלנו נטחן מתערובת של בין – 4 ל – 5 זני חיטה מהארץ ומהעולם. כאשר השימוש במספר זנים בקמח מקנה לנו יתרון נוסף בכך שאנחנו יכולים להגיע לתערובת החיטים המדויקת הרצויה לנו.

 

מה הופך את הקמח שלנו למיוחד כל כך?

בשלש מילים? מסורת, טכנולוגיה, וחדשנות.

 

נרחיב קצת:

הגרעינים לקמח נבחרים על ידי טוחן מומחה יחיד בתחומו, בעל וותק של למעלה משלשים שנה. והטחינה מתבצעת במכונות חדישות וביישום מיטב הטכנולוגיות על ידי צוות מומחים, בטחינה איטית ועדינה בשלבים. טחינה השומרת על טמפרטורה נמוכה במשך התהליך, ומשמרת את הערכים התזונתיים והבריאותיים של הגרעין, זו הסיבה שהשימוש בקמח מלא נפלאות יתן לכם תוצאות מושלמות לכל מאפה שתכינו.

 

נקיון:

אנחנו בקמח נפלאות. מקדישים פרק מיוחד וארוך לנקיון וסטריליות מוחלטת בכל תהליך הייצור. כאשר עם קבלת הדגנים מהשדה הם מועברים לנקיון יסודי מכל הגופים הזרים הנמצאים שם בדרך כלל, ביניהם אבנים, עצים, קש, חול וכדומה,

מהלך הייצור מתבצע בתוך מכונות סגורות הרמטית, אנו מקפידים מאוד על סביבת עבודה סטרילית לחלוטין, לצורך כך, כל שלב בתהליך היצור, הניפוי והאריזה, מתבצע במתחם אחר ונפרד.

 

ניפוי:

הקמחים של קמח נפלאות מגיעים אליכם ארוזים ומנופים בהידור, כך שאתם יכולים להיות בטוחים שהמוצר שתקבלו נקי ב 100% מכל גוף זר העלול להמצא בקמח שאינו מנופה!

על מנת לשמור על כל תכולת הגרעין כולל הסובין והנבט, יש צורך בתהליך מיוחד של ניפוי הקמח שמתבצע אצלינו במכונות מיוחדות מתוצרת קורלק, המאפשרות ניפוי מלא גם ברשת צפופה של "60 מש".

בנוסף המכונות הללו נוחות לפירוק והרכבה על מנת לייעל את פעולות הניקוי וההשגחה.

 

טריות:

על מנת למנוע לחלוטין של אפשרות של התפתחות תולעים לאחר ניפוי ואריזת הקמח, אנו משתמשים באריזה מיוחדת המורכבת משלש שכבות, ובסגירה אטומה הרמטית המתבצעת על ידי הלחמה של צידי האריזה בעזרת חום ממוקד ומדוייק.

קודם לכן, לפני סגירתה, ממלאים את האריזה בחנקן למזון ש"דוחף" החוצה את כל החמצן, מה שמבטיח שמירה מליאה על טריות הקמח לאורך זמן.

 

אחידות:

קמח נפלאות מתייחד בכך שהוא מצליח לשמור על רמת אחידות מירבית לכל אורך הדרך, כך שתוצאות האפיה מהקמח שתקבלו היום יהיו בעז"ה גם התוצאות מהקמח שתקנו בעוד שנה ושנתיים.. ללא "הפתעות" או תקלות.

כל זה הודות לשיטות עבודה מדוייקות ועקביות, שימוש בידע ואמצעים טכנולוגים תוך בדיקה רציפה של כל הגורמים הקשורים לייצור הקמח.

 

בגרעין החיטה וטחינתו בכלל, ובקמח מלא בפרט, עקב הרגישות הגדולה, יש צורך בהשקעה מיוחדת ורציפה על מנת להצליח לעמוד באתגר "אחידות המוצר".

 

אריזה מהודרת:

שימת לב מיוחדת ייחדנו לעיצוב שקית האריזה, על ידי מעצבות מהשורה הראשונה בתקווה להצליח להעביר את המסר של שאיפה לשלמות במוצרים שלנו.

האם הצלחנו?

תשפטו אתם…

 

התוצאה:

כשהוצאנו את המוצר החדש לשוק, הסתבר שההשקעה היתה משתלמת.

הקמחים שהצלחנו לייצר הפכו תחת ידיהן של המשתמשים, למאפים קלים, אווריריים, טעימים ואהובים, וכל ארוחה משפחתית הופכת לחגיגה אמיתית של טעם, כשגם הילדים מצטרפים.

משפחות רבות המשתמשות בקמח שלנו באופן קבוע באפייה ביתית, מספרות על חווית שימוש איכותית וחדשה. לשמחתנו, בזכות הקמח הנפלא של נפלאות הצטרפו גם משפחות חדשות רבות לטרנד האפייה המבורך.

 

למותג נפלאות 6 קמחים – קמח חיטה 80%, קמח חיטה לבן, קמח חיטה מלא 100%, קמח כוסמין בהיר 80%, קמח כוסמין מלא 100% וקמח כוסמין לבן.

 

קמח חיטה 80% וקמח כוסמין בהיר 80% הייחודיים, משלבים בריאות וערכים תזונתיים גבוהים לצד איכות וטעם. הודות לשיטות טחינה מתקדמות מתקבל קמח מופלא, נוח ללישה ולעיבוד, ובעל יכולת תפיחה יוצאת דופן המעניקה למאפים מרקם פריך וטעם מעולה.