fbpx

ובכן, קמח 80% אין פירושו שרק 80% מהתכולה קמח כמובן!

קמח 80% הכוונה שבניגוד לקמח מלא 100% שכולל את כל תכולת הגרעין, בקמח ה 80% מוציאים חלק מקליפת הגרעין (הסובין) על מנת ליצור קמח בריא ומזין מחד וקמח שהוא תופח ואוורירי מאידך!

חשוב לציין, תהליך הוצאת הסובין מתבצע רק לאחר הטחינה.

לסיכום: קמח 80% הוא – 100% קמח המיוצר מ 80% מהגרעין המלא.

כן! אבל יש להוסיף מים!

הקמח המלא סופח יותר נוזלים מאשר הקמח הלבן, ולכן, כשמשתמשים בקמח מלא יש להוסיף בהדרגה מים מעבר למה שכתוב במתכון המיועד לקמח רגיל, בדרך כלל בין 10% ל-20%.

אפשר למצוא אותנו על המדפים בחלק מרשתות השיווק כמו אושר עד, רמי לוי, יש חסד, מחסני השוק, כל בו חצי חינם ויקטורי, וזול ובגדול.

בנוסף אנחנו נמצאים בחנויות מזון וטבע ברחבי הארץ.

למידע על נקודת המכירה הקרובה אליכם תוכלו לפנות אלינו בדף הפייסבוק שלנו או בטלפון 029944144 ולקבל מידע.

בהחלט, יש אפשרות להזמין החל מארגז אחד המכיל 12 אריזות של ק"ג אחד, ותקבלו את הקמח בתוך 10 ימי עסקים.

ההזמנות מתקבלות בטלפון 02.9944144 שלוחה 1 בימים א – ה בין השעות 9 בבוקר עד השעה 2 בצהריים.

*עלות משלוח 30 ₪

קמח כוסמין לבן, בדומה למקבילו "קמח חיטה לבן" נטחן מגרעין הכוסמיןללא הסובין (הקליפה) והנבט! והתוצאות המתקבלות ממנו מוצלחות, איכותיות, יפות ובהירות בדיוק כמו בקמח לבן רגיל!

טעמו של קמח הכוסמין עדין ומתקתק יותר משל קמח החיטה, והמאפים המתקבלים ממנו רכים ועדינים.

היתרונות בכוסמין הלבן שהוא עשיר בחלבון ובמיוחד בחומצת אמינו מתיונין (החיונית לכבד), הוא קל לעיכול ומכיל מינרלים, כגון – אבץ, מגנזיום, מנגן ונחושת!

מה אפשר להכין עם הכוסמין הלבן?

הכל!!

את כל מה שאפשר להכין עם קמח רגיל!

 

לחמים, פיתות, לחמניות, עוגות, עוגיות, פשטידות, ביסקוויטים, קרקרים. כל מתכון מוצלח שאתם מכירים ואוהבים אתם יכולים להמיר לקמח כוסמין

קמח כוסמין 80% אין פירושו שרק 80% מהתכולה הוא כוסמין, כמובן!

קמח 80% הכוונה, שבניגוד לקמח כוסמין 100% שכולל את כל תכולת הגרעין, בבכוסמין  80% – מוציאים חלק מקליפת הגרעין (הסובין) על מנת ליצור קמח בריא ומזין מחד, ותופח ואוורירי מאידך!

חשוב לציין, תהליך הוצאת הסובין מתבצע רק לאחר הטחינה.

 

לסיכום: קמח כוסמין 80% הוא – 100% קמח כוסמין המיוצר מ 80% מהגרעין המלא