הצטרפו למועדון "נפלאות באפיה" ותקבלו למייל שלכם מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו.

מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים
3+1/2 כוסות קמח כוסמין לבן מתוצרת נפלאות
2 כפות סוכר
1 כף שמרים יבשים
1+1/2 כוסות מים פושרים
1 כפית מלח
סיר עם מים רותחים
3 כפות דבש
3 כפות אבקת סודה לשתייה
שומשום, זעתר, מלח גס,
שום גבישי
בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבלים במהירות נמוכה. מוסיפים בהדרגה מים, מגבירים את מהירות המיקסר, מוסיפים מלח ולשים כ-10 דקות, עד לקבלת בצק רך וגמיש. אם הבצק קשה מדי מוסיפים מעט מים.
מתפיחים 10 דקות.
מרתיחים מים בסיר עם דבש וסודה לשתייה.
מחלקים את הבצק ל-7 חלקים. מרדדים כל חלק ומגלגלים לרולדה. מכל רולדה יוצרים רצועה מאורכת כמו נקניק.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
חותכים כל רצועה ל-2, יוצרים צורת בורג וסוגרים לחישוק.
מכניסים את הבייגל לסיר המים הרותחים ומבשלים 20 שניות מכל צד. מוציאים את הבייגל מהסיר בעזרת כף מחוררת ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים את הציפוי הרצוי ואופים כ-30 דקות עד לקבלת הצבע הרצוי.
מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים