אופן ההכנה:

הניחו קמחים, גלוטן, דבש ומחמצת בקערת המיקסר וערבלו בעזרת וו הלישה.

מזגו מים בהדרגה תוך כדי לישה.

הוסיפו מלח ותוספות ולושו במשך 10 דקות.

כסו והניחו בצד לתפיחה במשך כ – 30 דקות.

קפלו את הבצק ל – 3 והניחו לתפיחה נוספת במשך כ – 20 דקות.

חממו תנור לטמפרטורה של 180 מעלות.

חלקו כדורים במשקל של 80 גרם, כסי והניחו למנוחה של 15 דקות.

שטחו מעט כל כדור באופן ידני וקפלו עד לקבלת צורת לחמניה קנה אובלית.

סדרו בתבנית על נייר אפיה, כסו והניחו לתפיחה במשך כ – 25 – 20 דקות.

הברישו במים, זרו ציפוי והעבירו לתנור לאפיה במשך 25 דקות.
טיפ מהשף: אני אופה את הלחמניות האלו שנים, ומעולם לא יצאו כל כך קלות וטעימות.
מעולם לא יצאו כל כך עדינות כמו בפעם שהשתמשתי בקמח נפלאות.