הצטרפו למועדון "נפלאות באפיה" ותקבלו למייל שלכם מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו.

מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים
המצרכים:
▪️ 250 מ"ל שמנת מתוקה או צימחית
▪️ כוס וחצי סוכר
▪️ 2 ביצים
▪️ כוס ורבע קמח (175 גר')
▪️ כפית אבקת אפיה
▪️ כפית תמצית וניל
▪️ חצי כפית מלח
▪️ כוס וחצי שוקולד צ'יפס (חלבי או מריר)
אופן ההכנה:
▫️ מכניסים לקערת המיקסר את השמנת והסוכר ומקציפים לקצפת יציבה
▫️ מנמיכים מהירות ומוסיפים את הביצים ומערבבים עד לאיחוד
▫️ מוסיפים את הקמח, אבקת אפיה, תמצית וניל, מלח ומערבבים עד לאיחוד
▫️ מוסיפים את השוקולד ומקפלים לתערובת
▫️ מעבירים למנג'טים (בתבנית מאפינס ובגובה של 3/4) או לתבניות נייר לקאפקייקס, ואופים במשך כ 17 דקות בחום של 190 מע'
▫️ לבדוק עם קיסם (לא לפתוח ב 17 הדקות הראשונות)
▫️ מוציאים, מקררים ומגישים
מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים