הצטרפו למועדון "נפלאות באפיה" ותקבלו למייל שלכם מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו.

מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים
המצרכים:
▪️ כוס ורבע קמח כוסמין 80% (או קמח לבן)
▪️ חצי כפית אבקת אפיה
▪️ חצי כוס אבקת סוכר
▪️ חצי כוס שמן (+ כמה כפות שמן להוספה לפי הצורך)
לפיזור: קינמון או שקד
אופן ההכנה:
▫️ מכניסים לקערה ומתחילים ללוש.
▫️ מוסיפים כפות שמן תוך כדי לישה לפי הצורך, עד לקבלת בצק רך, נעים ולא מתפורר.
▫️ מכדררים לגודל של עגבניות שרי, ואם צריך אפשר להוסיף טיפה שמן.
▫️ משטחים מעט בעזרת כריות האצבעות, מניחים בתבנית ומפזרים קינמון או מניחים שקד מלמעלה.
▫️ מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות למשך כ 20 דקות, ולבדוק את תחתית העוגיה, אם הזהיב – זה מוכן!
מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים