הצטרפו למועדון "נפלאות באפיה" ותקבלו למייל שלכם מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו.

מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים
המצרכים:
▪️ 2 כוסות + 2 כפות קמח
▪️ כפית שטוחה אבקת סודה
▪️ 3 כוסות שבבי שוקולד צ'יפס
▪️ 200 גר' חמאה רכה או מרגרינה
▪️ חצי כוס סוכר לבן
▪️ חצי כוס סוכר חום
▪️ 2 ביצים
▪️ 2 כפות חלב
▪️ כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
▫️ מכניסים לקערה את החמאה והסוכר, ומערבבים על שהסוכר נבלע בחמאה.
▫️ מוסיפים את הביצים, ומערבבים עם מטרפה או עם וו גיטרה.
▫️ מוסיפים את החלב ותמצית הוניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
▫️ בקערה נפרדת מכניסים את הקמח ואבקת הסודה, מערבבים, ומוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב לתערובת החמאה.
▫️ מוסיפים את השוקולד, מערבבים מעט (לא יותר מדאי), ומכניסים למקרר למשך שעה.
▫️ מוציאים עם כפית, ומכדררים לכדורים עם ידיים לחות.
▫️ מסדרים בתבנית (עם רווחים), מכניסים לתנור בחום של 180 מע' למשך כ – 12 דקות (לבדוק בזהירות), ומוציאים כשהן רכות וזהובות על גבי רשת.
מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים