הצטרפו למועדון "נפלאות באפיה" ותקבלו למייל שלכם מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו.

מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים
מצרכים:
▪️ 5 תפוחי עץ בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
▪️ 1 כוס ועוד 3 כפות סוכר
▪️ 2 כפיות קינמון
▪️ כוס וחצי קמח חיטה 80% "נפלאות"
▪️ 3 ביצים L
▪️ שקית אבקת אפיה
▪️ שקית סוכר וניל
▪️ 3/4 כוס שמן
▪️ חצי כוס מיץ תפוזים/מים
▪️ חצי כוס צימוקים
▪️ אפשרויות נוספות לתוספות במקום צימוקים:
חצי כוס אגוזי מלך חתוכים ▪️ תמרים ▪️ חמוציות ▪️ משמשים
אופן ההכנה:
מניחים נייר אפיה משומן בתבנית גודל 24 ומשמנים גם את הדפנות
מפזרים על פני התבנית את התפוחים, את 3 כפות הסוכר, את הקינמון והצימוקים (או לחילופין את התוספות לבחירה)
מכניסים לקערה (עם מטרפה) את הביצים, את כוס הסוכר והסוכר וניל למשך כשתי דקות
מוסיפים את השמן והמיץ (או המים), מערבבים ומוסיפים את הקמח ואבקת האפיה. מערבים לבלילה אחידה ושופכים לתבנית – מעל הפירות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך כ 25 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש
מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים