הצטרפו למועדון "נפלאות באפיה" ותקבלו למייל שלכם מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו.

מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים
המצרכים:
▪️ 2 כוסות קמח כוסמין בהיר 80 (או קמח רגיל)
▪️ חצי כפית אבקת אפיה
▪️ כפית שטוחה מלח
▪️ 10 כפות שמן זית (או קנולה)
▪️ חצי כפית סוכר
▪️ 10 כפות מים (בערך)
▪️ כפית צ'ילי גרוס
▪️ חצי כפית פפריקה
▪️ חצי כפית כורכום
▪️ כפית פטרוזיליה יבשה
▪️ כפית כוסברה יבשה
▪️ חצי כפית זעתר
אופן ההכנה:
▫️ מכניסים הכל לקערה ולשים לבצק נעים (אם צריך, להוסיף עוד מים), ומכסים למשך רבע שעה.
▫️ מחלקים את הבצק לשנים, ומרדדים על נייר אפיה דק דק.
▫️ חותכים למרובעים או מעויינים בעזרת סכין או גלגלת פיצה (אין צורך להפריד) ומעבירים לתבנית.
▫️ מפזרים שומשום, מכניסים לתנור בחום של 170 מע' (לא טורבו), ואופים במשך כ – 10 דקות.
מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים