הרשמו לרשימת התפוצה שלנו

מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים
3 כוסות קמח כוסמין מלא 100% מתוצרת נפלאות בכוס מידה (או 3 וחצי כוסות חד פעמי)
200 גרם חמאה/מחמאה רכה – בטמפרטורת החדר
שקית אבקת אפיה
כוס סוכר
כוס טחינה גולמית
אבקת סוכר לפיזור
מכניסים לקערה את הקמח, החמאה, הסוכר ואבקת האפיה.
לשים ביד או במיקסר וו גיטרה עד לקבלת בצק פירורי.
מוסיפים את הטחינה ומאחדים לבצק נעים ורך.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכדררים כ-50 כדורים ומשטחים מעט (על ידי טפיחה קלה).
* שימו לב: לא לצופף כי הבצק תופח לרוחב.
אופים במשך כ-15 דקות (או מעט פחות).
מוציאים בזהירות כשהן לבנות, רכות וטיפה מפוצצות.. ולא נוגעים עד שמתקרר.
מפזרים אבקת סוכר.
מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים