הצטרפו למועדון "נפלאות באפיה" ותקבלו למייל שלכם מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו.

מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים
מצרכים:
▪️ 4 ביצים L
▪️ כוס סוכר
▪️ 3/4 כוס שמן
▪️ גביע שמנת חמוצה (או יוגורט 200 מ"ל או 3/4 כוס מיץ תפוזים)
▪️ 3/4 כוס קוקוס
▪️ כוס ורבע פרג טחון
▪️ רבע כוס חלב (או מים)
▪️ כוס קמח לבן נפלאות
▪️ 3 כפיות אבקת אפיה
לציפוי:
▪️ חצי כוס שמנת מתוקה (או צמחית)
▪️ 100 גר' שוקולד מריר קצוץ
✍️ אופן ההכנה
מכניסים לקערה את הביצים והסוכר ומערבבים.
מוסיפים את כל שאר המצרכים וממשיכים לערבב עד לאיחוד.
מעבירים לתבנית עגולה קוטר 24 או ל 2 תבניות אינגליש ומכניסים לתנור בחום 175 מע' למשך כ – 40 דקות (או עד שקיסם יוצא עם פירורים).
מכינים את הציפוי:
מחממים את השמנת המתוקה, שופכים על השוקולד הקצוץ, ממתינים 3 דקות, מערבבים ומפזרים על העוגה
מתכונים: מלי מאירוב עיצוב: בתשי כוחיי
© 2019 כל הזכויות שמורות לקמח מלכים