fbpx

עוגת פרג בחושה בקלי קלות מקמח לבן "נפלאות"

שילוב נהדר של פרג, שוקולד וקוקוס! רכה, טעימה וקלה להכנה! יש יותר טוב מזה? רק תחליטו, חלבי או פרווה וצאו לדרך.

החומרים:

מצרכים:
▪️ 4 ביצים L
▪️ כוס סוכר
▪️ 3/4 כוס שמן
▪️ גביע שמנת חמוצה (או יוגורט 200 מ"ל או 3/4 כוס מיץ תפוזים)
▪️ 3/4 כוס קוקוס
▪️ כוס ורבע פרג טחון
▪️ רבע כוס חלב (או מים)
▪️ כוס קמח לבן נפלאות
▪️ 3 כפיות אבקת אפיה

לציפוי:
▪️ חצי כוס שמנת מתוקה (או צמחית)
▪️ 100 גר' שוקולד מריר קצוץ

אופן ההכנה:

אופן ההכנה:
מכניסים לקערה את הביצים והסוכר ומערבבים.
מוסיפים את כל שאר המצרכים וממשיכים לערבב עד לאיחוד.
מעבירים לתבנית עגולה קוטר 24 או ל 2 תבניות אינגליש ומכניסים לתנור בחום 175 מע' למשך כ – 40 דקות (או עד שקיסם יוצא עם פירורים).

מכינים את הציפוי:
מחממים את השמנת המתוקה, שופכים על השוקולד הקצוץ, ממתינים 3 דקות, מערבבים ומפזרים על העוגה

המידות בכוס ח"פ לשתיה חמה

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!