fbpx

עוגת פרג בחושה בקלי קלות

שילוב נהדר של פרג, שוקולד וקוקוס! רכה, טעימה וקלה להכנה! יש יותר טוב מזה? רק תחליטו, חלבי או פרווה וצאו לדרך.
רמת קושי: קל
זמן הכנה: 5 דקות
זמן אפייה: 40 דקות

החומרים:

4 ביצים L
כוס סוכר
3/4 כוס שמן
גביע שמנת חמוצה (או יוגורט 200 מ"ל או 3/4 כוס מיץ תפוזים)
3/4 כוס קוקוס
כוס ורבע פרג טחון
רבע כוס חלב (או מים)
כוס קמח לבן נפלאות
3 כפיות אבקת אפיה

לציפוי:

חצי כוס שמנת מתוקה (או צמחית)
100 גר' שוקולד מריר קצוץ

אופן ההכנה:

– מכניסים לקערה את הביצים והסוכר ומערבבים.

– מוסיפים את כל שאר המצרכים וממשיכים לערבב עד לאיחוד.

– מעבירים לתבנית עגולה קוטר 24 או ל 2 תבניות אינגליש ומכניסים לתנור בחום 175 מע' למשך כ – 40 דקות (או עד שקיסם יוצא עם פירורים).

מכינים את הציפוי:

– מחממים את השמנת המתוקה

– שופכים על השוקולד הקצוץ

– ממתינים 3 דקות, מערבבים ומפזרים על העוגה

הצטרפו למועדון 'נפלאות באפיה'

וקבלו למייל מתכונים טובים, טיפים מעולים לאפיה ועוד. הרשמו כאן ואתם בפנים. בואו!